Contacte

Amb l’enviament d’aquest formulari confirmes que ha llegit i accepta la Política de privacitat.

Informació bàsica sobre el tractament de dades personals:

Responsable Ajuntament de Premià de Mar +informació
Finalitats Gestionar les seves sol·licituds i consultes quan es posa en contacte amb l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar mitjançant el formulari de contacte habilitat per aquest fi a la nostra pàgina web. +informació
Exercici de drets Vostè té dret a oposar-se al tractament, limitar, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el dret a la portabilitat de les mateixes mitjançant una sol·licitud escrita. Cal adreçar aquesta sol·licitud al domicili de l’Ajuntament de Premià de Mar: Carrer del Nord 60, (08330), Premià de Mar, a l’atenció del Delegat de Protecció de Dades, o bé pot enviar un correu electrònic a l’adreça: dpd@premiademar.cat. +informació
Informació addicional Pot consultar la informació detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.

 

 

 

 

 

Tramitació electrònica:

  • Baixa parcial o total de l´alumnat (abans del dia 20 del mes en curs, segons l´Ordenança de Preu Públic núm. 5 de l´Escola Municipal de Música).
  • Canvis de número de compte bancari, qualsevol modificació de les vostres dades personals (canvi de domicili, número de telèfon mòbil) o información de l´estat de les vostres mensualitats.
  • Certificats per a la convalidació de crèdits de l´ESO.
  • Certificats d´estudis.
  • Canvis de grup.
  • Des de la plataforma Gwido podreu consultar tota la informació relativa als vostres fills/es, així com comunicar-vos amb els tutors/es.

Els podreu sol·licitar amb el vostre Idcat (des de l´apartat de tràmits online de l´Escola Municipal de Música de Premià de Mar al lloc web de l´Ajuntament de Premià de Mar), o bé trucant al telèfon de l´OVAC 935953992 (horari d´atenció

de 8 a 20h).

Consultes presencials:

  • La resta de consultes no relacionades amb les anteriors.

Degut a la situació d´excepcionalitat aquestes consultes es faran preferiblement a través del correu de l´Escola:

emusica@premiademar.cat o bé trucant al telèfon d´atenció a les famílies 937522773 ext. 2400 (degut al volum de trucades de la centraleta intentem donar resposta amb brevetat).

AFORAMENT: 1 PERSONA

L'Escola

Carretera de Vilassar de Dalt núm. 52
Premià de Mar 08330
Tel.: 937522773

 

emusica@premiademar.cat

Horari d’atenció al públic:

  • De dilluns a divendres de 17:00h a 21:00h