Narració del conte “El Lleó Feliç”, amb acompanyament de teclats, adreçat als nens i nenes de segon de primària de les Escoles de Premià de Mar. Organitzat pel departament de piano de l’Escola Municipal de Música

Abans de la realització de l’activitat, l’Escola de Música lliura el conte a les escoles perquè el puguin anar treballant.

El professorat de les escoles convidades i els pares, que també hi poden assistir, gaudeixen de tota l’activitat.

Els objectius d’aquesta activitat són:

  • facilitar un primer contacte dels nens amb un piano.
  • incentivar la creativitat i l’expressió amb la música a través d’un teclat.
  • fomentar i facilitar el treball en grup.

 

 

 

EL LLEÓ FELIÇ

Aquest curs 2017 / 2018 també estem realitzant l’activitat “El Lleó Feliç” per a tots els nens de 2n de les escoles de Primària de Premià de Mar.

L’activitat consisteix en un taller de piano de 30 min. en grups, i la posterior  narració musicada del conte  “El Lleó Feliç” .

Tots els nens que participen en l’activitat (entre 20 i 28 nens aproximadament) participen en els tallers de piano i en l’escenificació final.

L’activitat està conduïda per les professores del departament de piano de l’Escola de Música que han escollit efectes sonors i músiques per acompanyar el text del conte,  que està escrit per la Carme Bartolomé (professora de piano de l’Escola).

El professorat acompanyant de les escoles convidades i els pares, que també hi poden assistir, gaudeixen de tota l’activitat, tant a les aules de tallers com a la posterior escenificació.

Cada escenificació serà gravada en vídeo i s’editarà per a ser visionada des de la web de l’Escola de Música.

Un cop es contacta amb les escoles  de primària i aquestes en reserven la data per a l’activitat, s’entrega el text del conte a les escoles i es pot utilitzar per treballar a l’aula de música i a altres disciplines com a llengua, biblioteca o plàstica.

Aquest projecte és el quart any que es realitza i dóna continuïtat a la feina que es va iniciar amb el conte “El Peixet Beethoven” (de la mateixa autora).

Els objectius d’aquesta són activitat:

  • Facilitar un primer contacte dels nens amb un piano.
  • Incentivar la creativitat i l’expressió amb la música a través d’un teclat.

Donar a conèixer l’Escola de Música i el seu professorat.

Els tallers tindran lloc a l’auditori de l’Escola de Música els dies:

20 de novembre a les 9.30 hores a l’escola La Lió

PROPERES ACTIVITATS

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.