93 752 27 73 [email protected]

A partir del 22 de maig, i fins al 2 de juny, obert el període de preinscripcions pel curs 2020-2021 de l’Escola Municipal de Música.

La preinscripció l’han de formalitzar els alumnes nous que volen accedir per primera vegada a l’escola, els alumnes del centre que trien instrument per primera vegada, els que volen canviar d’instrument, els que volen triar un segon instrument i aquells estudiants que volen accedir a un curs de curta durada.

Els tràmits de la preinscripció es fan de forma telemàtica a través de l’enllaç de la preinscripció del programa Gwido que s’ha d’emplenar i validar.

L’adreça de correu electrònic [email protected] està a disposició de les famílies per atendre possibles dubtes sobre els tràmits a realitzar.

Un cop fetes les preinscripcions, el calendari serà el següent:

  • Del 4 al 9 de juny: proves de nivell pels alumnes nascuts l’any 2012 o amb anterioritat. Aquestes proves tenen com a finalitat la ubicació de l’alumne/a nou dins del curs i nivell segons la seva edat i els seus coneixements musicals.
  • 10 de juny: resolució provisional d’admesos, exclosos i alumnes que queden en llista d’espera que serà notificada mitjançant publicació a la web de l’Escola de Música.
  • del 10 al 18 de juny: presentació de possibles reclamacions a l’Oficina Virtual d’Atenció al ciutadà. En cas de dubtes amb el tràmit de reclamació, es pot contactar amb el servei OAC360º
  • 19 de juny: resolució definitiva d’admesos, exclosos i alumnes que queden en llista d’espera.