93 752 27 73 [email protected]

Benvolguts usuaris i usuàries de l’Escola de Música.

Ja podeu consultar totes les audicions, concerts i activitats que tenim previstes dur a terme a l’Escola aquest mes de juny:

  • AUDICIONS DE FI DE CURS:

Del 14 al 21 de juny. Consulteu dies i horaris al quadre adjunt.

*El tutor/a us informarà del dia/hora de l´Audició i l´hora d´assaig, si s´escau.

  • HORARI LECTIU DEL CENTRE:

Divendres 14 i dilluns 17 de juny les classes es mantindran en l´horari habitual.

De dimarts 18 a divendres 21 de juny no es faran les classes habituals ja que farem les audicions de fi de curs (es mantindran les activitats de CUCUTS, GAFARRONS, SENSIBILITZACIÓ 3 i 4 anys.)

  • FESTA DE FI DE CURS:

Divendres 21 a les 17.30h: coincidint amb el dia Internacional de la Música celebrarem la festa de final de curs amb les actuacions dels grups de l’escola i el tradicional concurs de pastissos musicals. Hi haurà berenar organitzat per l’AFA i una actuació especial del grup SIMBIOSI (format per exalumnes de l’Escola).

  • ENTREVISTES I MATRÍCULA CURS 19/20:

De dimarts 25 a divendres 28 de juny tindran lloc les entrevistes de final de curs. A partir de dilluns 17 de juny, us podeu apuntar a les graelles que trobareu penjades a la planta de Secretaria. La validació de la matrícula es farà amb el tutor/a en acabar l’entrevista.

  • AFA:

Des de l’Escola, volem agrair la seva col·laboració i us informem que durant la setmana d’entrevistes estaran presents a l’Escola per si voleu fer-vos socis.

[email protected]

Com ja sabeu és un mes en el que tenim programades moltes activitats i, per aquest motiu, podeu descarregar-vos el document de referència clicant aquí.